item13

RÓLUNK

IRWIN History

IRWIN Innovation

item19
TruckCollage
item19

Az IRWIN Industrial Tools (Ipari Szerszámok) professzionális kéziszerszámokat és mechanikus szerszámokhoz való kiegészítőket gyárt és forgalmaz az egész világon a professzionalisták számára, akik a legmagasabb színvonalat is tartósságot követelik meg. Az IRWIN Industrial Tools céges védjegyportfoliója olyan vezető és a maga kategóriájában kedvelt márkákat foglal magában, mint az IRWIN N?, Vise-Grip?, Jack?, Quick-Grip?, Speedbor?, Strait-Line? és az Unibit?.

Az IRWIN Industrial Tools-t több mint egy évszázada az innováció jellemzi. Kezdődött az első csigafúró 1885. évi kidolgozásával, majd a Vise-Grip szorító szerszámok, SPEEDBOR lapos kések, JACK fűrészek és a Quick-Grip asztalos szorítók bevezetésével kibontakozva, az IRWIN a professzionalistáknak a legjobb szerszámokat előállító ipar élvonalába került.

Az új termékeink fejlődésének imponáló története abból a szenvedélyből következik, hogy megértsük az alapvető felhasználónk, a hivatásos felhasználóigényeit. Ez a termékek tökéletesítése iránti elkötelezettség a terepen kezdődik, ahol az IRWIN a végfelhasználókból az építés helyét látogató specializált csoportokat hozott létre. Az IRWIN Fejlesztő Csoport ott tanulja meg közvetlenül ? a specialistáktól ?, hogyan kell tökéletesíteni a termékeinket, hogyan lehet ezeket a munkákat könnyebbé és effektívebbé tenni.

A termék fejlesztésének folyamatától kezdve egészen ezek legyártásáig az IRWIN a tanulás, a munka, a szórakozás és a vásárlás területén jelen van. Ez a gondolat benne vanmindenben, amit csinálunk.

item19

IRWIN IN THE STOCK MARKET

As part of Newell Rubbermaid (NYSE: NWL), IRWIN enjoys the financial backing and systems support of an $8 billion global consumer products company. Newell's strengths allow us to concentrate on our business and on innovations more than ever before.

Please visit the Newell Rubbermaid site for more information

 
item19